Αρχική | WEB NEWS | Νέα από το Διαδίκτυο | Google Instant Search: Τι αλλάζει στην Google

Google Instant Search: Τι αλλάζει στην Google

Κατασκευή ιστοσελίδων, site, ηλεκτρονικό εμπόριο, ειδησεογραφικά portal, SEO - Google Instant Search: Τι αλλάζει στην Google

Μία νέα λειτουργία έρχεται να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας… Ο λόγος για το Google Instant Search, το οποίο θα εμφανίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης πριν καν ο χρήστης ολοκληρώσει την πληκτρολόγηση αυτού που ψάχνει!

Κατά την Google, ο χρήστης εξοικονομεί 2-5 δευτερόλεπτα, ενώ ο μέσος χρόνος που απαιτείται για την συμπλήρωση του πεδίου αναζήτησης είναι 9 δευτερόλεπτα.

Η Google ελπίζει ότι το γεγονός αυτό θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες στην ιστοσελίδα της και θα αποτελέσει «απάντηση» στον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό από την Microsoft, τη Yahoo και το Facebook.

Οι εκπρόσωποι της Google διευκρίνισαν ότι η νέα τεχνολογία δεν θα αλλάξει τη σειρά αξιολόγησης, με την οποία η μηχανή αναζήτησης εμφανίζει τις διάφορες ιστοσελίδες ή τον τρόπο που εμφανίζονται οι σχετικές διαφημίσεις. Η εταιρία είχε έσοδα σχεδόν 24 δισ. δολαρίων το 2009, κυρίως από διαφημίσεις που συνοδεύουν τα αποτελέσματα των αναζητήσεων.

To Google Instant τέθηκε ήδη σε εφαρμογή στις ΗΠΑ και σύντομα θα λειτουργεί στη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Ρωσία και σε άλλες χώρες.

Πρόσθεσέ το στο Facebook Πρόσθεσέ το στο Twitter Πρόσθεσέ το στο δικό σου Google! Πρόσθεσέ το στο Yahoo MyWeb


Για την κατασκευή ιστοσελίδας - site, δημιουργία e-shop, ενημερωτικά ειδησεογραφικά portals, e-directories, καρτήσεις Online, SEO για τις μηχανές αναζήτησης, web design, web development, διαφήμιση στο internet και οποιαδήποτε εφαρμογή στο διαδίκτυο εμπιστευτείτε την Green Interactive Media
  • email Στείλτε αυτή τη σελίδα με e-mail
Για την κατασκευή ιστοσελίδας, site σας e-shop, portal επικοινωνήστε μαζί μας