Αρχική | WEB NEWS | Νέα από το Διαδίκτυο | Το My Space ακολουθεί τα πρότυπα του Facebook

Το My Space ακολουθεί τα πρότυπα του Facebook

Κατασκευή ιστοσελίδων, site, ηλεκτρονικό εμπόριο, ειδησεογραφικά portal, SEO - Το My Space ακολουθεί τα πρότυπα του Facebook

Νέα εμφάνιση θα έχει η ιστοσελίδα του My Space, ακολουθώντας τα πρότυπα του facebook. Ο χρήστης του ισοτόπου, με την είσοδο τους στην homepage, θα βλέπει περισσότερο λευκό χρώμα αφού πλέον το χαρακτηριστικό μουντό φόντο που αποτελούσε το σήμα κατατεθέν του My Space, αποτελεί παρελθόν.

Η νέα ιστοσελίδα θα έχει  στο κέντρο μία κύρια γραμμή ενημέρωσης για επικοινωνία με φίλους, ενώ δεξιά της θα υπάρχει μία γραμμή ενημέρωσης για μηνύματα και άλλα αιτήματα και από ακριβώς από κάτω μία γραμμή με παιχνίδια και άλλες εφαρμογές  που μπορεί να ενδιαφέρουν τον χρήστη.

Ο ανασχεδιασμός της ιστοσελίδας αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα  στις 19 Αυγούστου και οι ειδικοί σχολιάζουν κατά πόσο το νέο προφίλ του My Space μοιάζει με αυτό το Facebook.

Οι σχεδιαστές της νέας ιστοσελίδας έχουν δημιουργήσει και το «My Staff», επιτρέποντας στους χρήστες, να έχουν γρήγορη πρόσβαση στην μουσική, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αποθηκεύσει χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν την αρχική τους σελίδα.

Η μείωση των χρηστών του My Space κατά 49%, τον περασμένο χρόνο σε συνδυασμό με την εκτόξευση του Facebook που έφτασε 500 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, οδήγησαν στην ανανέωση  του site που ιδρύθηκε το 2003 και δεν κατάφερε ποτέ μέχρι τώρα να ξεπεράσει το ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων χρηστών.

Πρόσθεσέ το στο Facebook Πρόσθεσέ το στο Twitter Πρόσθεσέ το στο δικό σου Google! Πρόσθεσέ το στο Yahoo MyWeb


Για την κατασκευή ιστοσελίδας - site, δημιουργία e-shop, ενημερωτικά ειδησεογραφικά portals, e-directories, καρτήσεις Online, SEO για τις μηχανές αναζήτησης, web design, web development, διαφήμιση στο internet και οποιαδήποτε εφαρμογή στο διαδίκτυο εμπιστευτείτε την Green Interactive Media
  • email Στείλτε αυτή τη σελίδα με e-mail
Για την κατασκευή ιστοσελίδας, site σας e-shop, portal επικοινωνήστε μαζί μας