Αρχική | WEB NEWS | Άλλα Τεχνολογικά Νέα | Ο Πωλ το χταπόδι και στο iPhone

Ο Πωλ το χταπόδι και στο iPhone

Κατασκευή ιστοσελίδων, site, ηλεκτρονικό εμπόριο, ειδησεογραφικά portal, SEO - Ο Πωλ το χταπόδι και στο iPhone

Η παγκόσμια αναγνώριση είναι πλέον κάτι δεδομένο για τον Πολ το χταπόδι και γι' αυτό και πολλοί μνηστήρες-ενυδρεία διεκδικούν να τον αποκτήσουν. Φαίνεται όμως ότι ο Πολ θα κατακτήσει και τον ψηφιακό κόσμο για να δίνει τις   «σωστές» λύσεις στα καθημερινά διλήμματα

Μπορεί ο αυθεντικός Πολ να βγήκε στη σύνταξη αλλά οι κάτοχοι των κινητών iPhone μπορούν να απευθύνονται για ό,τι δίλημμα έχουν στον «ψηφιακό» Πολ!

Μια εταιρεία παραγωγής εφαρμογών για iPhone, η uTouchLabs, έβγαλε μια εφαρμογή η οποία ονομάζεται «Ask the Octopus Oracle» καιδίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ρωτήσουν τον Πολ για ό,τι τους απασχολεί και δε μπορούν να αποφασίσουν οι ίδιοι!

Τέρμα λοιπόν τα διλήμματα σινεμά ή θέατρο, ποτό ή μπύρα, σουβλάκι ή πίτσα, ξανθιά ή μελαχρινή… Απλά αφήστε τον Πολ να αποφασίσει!

Πρόσθεσέ το στο Facebook Πρόσθεσέ το στο Twitter Πρόσθεσέ το στο δικό σου Google! Πρόσθεσέ το στο Yahoo MyWeb


Για την κατασκευή ιστοσελίδας - site, δημιουργία e-shop, ενημερωτικά ειδησεογραφικά portals, e-directories, καρτήσεις Online, SEO για τις μηχανές αναζήτησης, web design, web development, διαφήμιση στο internet και οποιαδήποτε εφαρμογή στο διαδίκτυο εμπιστευτείτε την Green Interactive Media
  • email Στείλτε αυτή τη σελίδα με e-mail
Για την κατασκευή ιστοσελίδας, site σας e-shop, portal επικοινωνήστε μαζί μας