Αρχική | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | Γνωρίστε την Green

Γνωρίστε την Green

New_Offices_Syros_145606074.jpgΗ Green Interactive Media ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2001 με την ονομασία Avitec Engineering, και έδρα την Αθήνα.

Το 2009 μετονομάζεται στην σημερινή της ονομασία Green Interactive Media και αλλάζει η νομική της μορφή σε ‘Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης – Ε.Π.Ε.” , ενώ παράλληλα μεταφέρει την έδρα της στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια την έχουν εμπιστευτεί φυσικά πρόσωπα και εταιρείες από όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως φαρμακευτικές, αεροπορικές, κατασκευαστικές, εισαγωγικές και άλλες εταιρείες για την παρουσία τους στο διαδίκτυο, έχοντας υλοποιήσει από απλές λύσεις, μέχρι απόλυτα εξειδικευμένες εφαρμογές.

Η εμπειρία με την συνεχή εκπαίδευση, σε συνδυασμό με τα “φρέσκα μυαλά” και τις μοντέρνες ιδέες, αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο αισθητικά και αρτιότερο τεχνικά αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οικονομικά στοιχεία

Πρόσθεσέ το στο Facebook Πρόσθεσέ το στο Twitter Πρόσθεσέ το στο δικό σου Google! Πρόσθεσέ το στο Yahoo MyWeb


Για την κατασκευή ιστοσελίδας - site, δημιουργία e-shop, ενημερωτικά ειδησεογραφικά portals, e-directories, καρτήσεις Online, SEO για τις μηχανές αναζήτησης, web design, web development, διαφήμιση στο internet και οποιαδήποτε εφαρμογή στο διαδίκτυο εμπιστευτείτε την Green Interactive Media
  • email Στείλτε αυτή τη σελίδα με e-mail
Για την κατασκευή ιστοσελίδας, site σας e-shop, portal επικοινωνήστε μαζί μας